lørdag 13. desember 2014

Nedtur

Nå er jeg litt muggen om dagen, for vi har fått dårlige nyheter. Søknaden som burde ha vært på vei til Korea i disse dager kommer til å bli liggende i bunken hos Verdens Barn en god stund til, da Korea nå har kommet med flere krav til søkerne. Denne gangen gjelder det BMI, og vi har så det monner, for å si det sånn. Verdens Barn foreslo for oss å bytte til et land som ikke var så strenge på det, men vi holder oss til Korea. Det betyr at kilo må av, og vi håper mye er gjort på et års tid. Jo lenger tid vi bruker, jo lenger tid går det til vi blir foreldre. Det var en skikkelig nedtur, men også en god motivasjon. Nå er vi igang med trening, og har gått ned ca 6 kg hver, noe som i hvert fall er en god start. Jeg er ikke så fan av 80-tallet (bortsett fra hardrocken), men det var hyggelig å se det på vekta igjen.

Det er ingen bombe at det kommer nye krav, da det allerede har kommet to tidligere i år. Det ene om psykolograpport, det andre om anbefalingsbrev. Vi får ta ting som det kommer, og være glad vi ikke søkte på Kenya.

1 kommentar:

  1. psykiateronline1. juni 2021 kl. 09:29

    Takk for at du delte denne artikkelen, det vil virkelig være nyttig for alle. I mellomtiden, hvis noen føler seg deprimerte, har angst eller har en slags psykisk lidelse, kan du kontakte oss eller besøke nettstedet vårt, så besøk vår webside.
    psykologpsykiater

    SvarSlett